Luxafor

Luxafor Bluetooth

Inclusief kabel 0,5M
Inclusief bluetooth dongel
$79.00
Geen draden meer. Laat zien of een vergaderruimte beschikbaar is. Of plaats de Luxafor buiten je kantoor om aan te geven of je wel of geen tijd hebt. Inclusief een Luxafor dongel met een bereik tot 10 meter
Afmetingen
124 x 24 x 23 mm ( 4.88 x 0.94 x 0.90’’)
Dongel: 42 x 18 x 8 mm ( 1.65 x 0.70 x 0.31" )
Gewicht
70gram met batterij
Dongel: 8g
Licht
2 x RGB LEDs
Dongel: 2 x RGB LEDs
Energie verbruik
Gebruik tot 0,2W
Dongel: Gebruik tot 0,2W
Laden
Inclusief standaard USB micro kabel
Ingebouwde 2600 mAh batterij
Gebruikstijd 92uur-6 maanden afhankelijk van helderheid en gebruik
Dongel: Opladen via USB

Luxafor Bluetooth functies

Met de luxafor vlag geef je niet alleen aan of je beschikbaar bent, of niet. Extra functies zoals de timer, pomodoro of intergraties met je kantoor apps, maken van Luxafor je persoonlijke assistent!

Solid colorEnkele kleur
PomodoroPomodoro
NotificationsMeldingen
TimerTimer
SkypeSkype for Business (Win)
Prod appsProductiviteit apps
KeyboardSneltoetsen
Api icoOpen source
ZapierZapier
Lees meer

Luxafor Vlag

Van $31.00

De Luxafor vlag maakt met kleuren aan iedereen duidelijk of je beschikbaar bent. Het rode licht geeft aan dat je het druk hebt en niet gestoord wilt worden. Daarentegen laat groen aan iedereen weten dat ze je best kunnen storen. Stel je eigen kleuren en signalen in om andere boodschappen af te geven, je creativiteit wordt niet belemmerd door het licht. Én, de Pomodoro timer houdt je ook scherp en gefocust.

Bestel direct
Flag
Bluetooth

Luxafor Bluetooth

$79.00

De Bluetooth Luxafor kan op iedere ondergrond geplaatst worden en draadloos aangestuurd worden. Alarmen, herinneringen en andere informatie kunnen hiermee eenvoudig en overal weergegeven worden. Laat zien of een vergaderruimte beschikbaar is, laat zien of mensen je kantoor binnen kunnen komen. Of plaats het privé in een kamer en zie of er mails, Skype for Business-berichten, uitnodigingen of andere zaken binnen komen.

Bestel direct

Luxafor koptelefoon

$129.00

Ruis op kantoor is een van de grootste productiviteitsbelemmeringen. 30% van de werknemers in open-kantoren is ontevreden over het geluidsniveau. Actieve ruisonderdrukkende koptelefoons minimaliseren dit geluid zodat je je op je werk kunt concentreren. Luxafor ANC koptelefoon voegt geen geluid in het oor toe - in plaats daarvan neutraliseren ze het geluid, in plaats van het te maskeren met andere geluiden en zo mogelijk het oor te beschadigen.

Bestel direct
Noise canceling headphones

Zij gebruiken Luxafor:

youtube
google
logitech
bank_of_america
thales
ingram
hulu
facebook
etsy

Vraag een offerte aan

Wil je grotere aantallen Luxafors bestellen? Stuur ons een bericht en we sturen je graag een passend aanbod.

What zeggen onze klanten

Brad Jones

Advent

"In ons open-kantoor, heeft Luxafor ons geholpen om “veilige” werkplekken te maken voor onze ontwerpers om gefocust te blijven en meer werk te kunnen verzetten. Als je er eenmaal aan gewend bent begrijp hoe normaal en netjes het is om je collega naast je, de tijd en aandacht te gunnen om zijn werk te doen.

Bij groen licht zeg je wat je wilt, bij rood licht; spreek en je bent dood"